Powered by Smartsupp

homeintelligence.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

POPP Flow Stop gas/water shut-off controller | Vana de inchidere z-wave


POPP Flow Stop gas/water shut-off controller | Vana de inchidere z-wave


Comanda instant POPP Flow Stop gas/water shut-off controller | Vana de inchidere z-wave

POPP Flow Stop gas/water shut-off controller | Vana de inchidere z-wave

Descire produs:


Intreruperi de căldură, scurgeri la mașini de spălat sau defecte la conductele de gaze și apă - daunele pot apărea aproape oriunde și pot provoca costuri imense. Electrovana POPP poate preveni acest lucru - datorită tehnologiei Z-Wave.

"Flow Stop" este un controler de închidere acționat de motor pentru oprirea automată a fluxului de gaze și conductelor de apă. Este echipat cu tehnologie Z-Wave. Aceasta înseamnă că este deosebit de potrivit pentru utilizarea în case inteligente.

Chiar și instalarea sa este o jjoaca de copii. POPP Flow Stop este livrată complet, incluzând controlul supapei / motorul, sursa de alimentare, montaj și ghidul de pornire rapidă. Este ușor de montat pe o supapă de oprire existentă. În acest sens, sunt posibile toate standardele de țevi uzuale, inclusiv ½ "și ¾". Cu această ocazie nu trebuie să se demonteze țevile sau chiar să se scurgă apa, astfel instalarea se face în mod normal în 5-10 minute.

De acum, puteți opri și apa din exterior prin intermediul dispozitivului mobil - sau automat, de ex. dacă un senzor de apă detectează o conductă scurgere. Nu contează dacă instalați dispozitivul Flow Stop pe conducta de apă a mașinii de spălat sau îl folosiți pentru irigarea grădinii - POPP Flow Stop va face casa mai sigură și mai confortabilă.

Doar opțiunea POPP Flow Stop suportă clasa de comandă de securitate și deține caracteristici de securitate care nu sunt acceptate de dispozitive comparabile.

Comunicarea cu opțiunea Flow Stop este asigurată prin criptare. Acest lucru nu protejează numai dispozitivul împotriva spărgătorilor care doresc să facă rău casei (de ex., Apa uzată prin deschiderea supapei la sistemul de udare). De asemenea, protejează mai bine împotriva blocării legăturii de comunicație.


Configurarea LED-ului local: Utilizatorul poate decide dacă LED-ul albastru va indica starea deschisă sau închisă
Raportul nesolicitat al oricărei modificări de stare a opritorului de flux către controler.
Al doilea canal de comunicare pentru a raporta funcționarea manuală a dispozitivului. Aici pot fi operate până la 5 alte dispozitive, independent de controler.
Funcționarea de la distanță a dispozitivului poate fi limitată la "numai deschis", "numai închis" sau "fără telecomandă" pentru a proteja împotriva defecțiunilor.


Caracteristici:

Regulator de închidere pentru reglarea automată a debitului gazului și apei
Instalare ușoară pe o supapă cu bilă (nu trebuie să se scurgă apa)
Pentru toate standardele standard de țevi, inclusiv ½ "și ¾"
Sprijină comunicarea securizată (Clasa de comandă a securității)
Tehnologie wireless: Z-Wave Plus
Dimensiuni: 93 x 70 x 77 mm
Clasa IP: IP64


.

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Website detinut de Quartz S.R.L., CIF: RO3336545, Reg.Com: J03/2842/1992