Catalog produse
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Marci produse
Informatii

Viziteaza site-ul Homeintelligence.ro pe ShopMania
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Newsletter
Curs valutar

Termeni si conditii generale

Termeni si Conditii Generale
 
Folosirea site-ului www.homeintelligence.ro, implica acceptarea unor termeni si conditii de utilizare.


1. Termeni generali

Termenii si conditiile de utilizare stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita sau accesa site-ul www.homeintelligence.ro (denumit in continuare "Site”)  si au valoarea unei conventii incheiate intre societatea noastra, in calitatea sa de proprietar si administrator al Site-ului si orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul (denumita in continuare "Utilizator”). Accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.


2. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de catre site-ul www.homeintelligence.ro va exprimati in mod expres consimtamantul ca societatea noastra sa prelucreze, sa stocheze si sa transmita datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra.

Societatea noastra va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing, publicitate si servicii de comunicatii electronice.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Societatea noastra respecta dreptul la confidentialitatea datelor fiecarei persoane care acceseaza site-ul www.homeintelligence.ro. Noi nu furnizeam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Abonarea la newsletter. O data cu completarea datelor pentru trimiterea unei comenzi, fiecare client va primi pe adresa de email furnizata un mesaj de confirmare abonare la newsletter. Daca abonarea nu este confirmata, nu se vor trimite mesaje nesolicitate catre acea adresa de email. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata.


3. Drepturi de autor

Continutul site-ului www.homeintelligence.ro - texte, imagini, grafica web, scripturi, programe, baze de date, precum si materialele ce fac obiectul comunicarilor prin email - apartine S.C. QUARTZ S.R.L. si tertilor sai (furnizori, parteneri, colaboratori), fiind protejat de legea drepturilor de autor si cea a drepturilor de proprietate intelectuala si industriala. Utilizarea sau reproducerea oricaror elemente din cele enumerate mai sus, fara acordul scris prealabil al S.C. QUARTZ S.R.L., se pedepseste conform legilor in vigoare.

Continutul site-ului www.homeintelligence.ro, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al S.C. QUARTZ S.R.L.

S.C. QUARTZ S.R.L. respecta dreptul la proprietea intelectuala a tertilor; in cazul in care considerati ca site-ul contine informatii ce incalca vreun drept aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@homeintelligence.ro.


4. Comanda produselor

Plasarea unei comenzi pe site-ul www.homeintelligence.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din sectiunea "Cum cumpar".

Preturile sunt actualizate zilnic si includ TVA. Preturile din comenzi sunt valabile 5 zile din momentul confirmarii acestora. 

Pentru produsele cu disponibilitatea "La comanda", societatea noastra va va informa telefonic sau pe e-mail data aproximativa de livrare. Disponibilitatea nu este afisata in timp real.

Produsele pot fi rezervate din stoc pentru maxim 3 zile lucratoare. 

Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare sau discount-ul oferit de promotie.

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

Pentru achizitionarea produselor care se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

S.C. QUARTZ S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii; isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Produsele comercializate prin intermediul www.homeintelligence.ro sunt originale si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie.


5. Limitarea raspunderii

S.C. QUARTZ S.R.L. nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site sau pentru continutul oferit de Utilizatorii Site-ului. Facem toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, societatea noastra nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate pe site.

Pentru caz de forta majora, S.C. QUARTZ S.R.L.  si/sau operatorii, angajatii sau reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentelor tehnice implicate, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, etc. 
Produsele sau serviciile existente pot fi marci inregistrate ale unor alte companii. Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.


6. Promotii

Promotiile aflate pe site-ul www.homeintelligence.ro sunt in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza.
Ne rezervam dreptul de a aduce modificari acestor promotii, oricand pe perioada lor de desfasurare.
 

7. Modificari

S.C. QUARTZ S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de utilizare a siteului, in conformitate cu legislatia romana in vigoare, fara nici o formalitate si fara preaviz. Modificarile vor fi afisate in aceasta pagina si vor avea efect imediat. Accesarea siteului implica faptul ca dumneavoastra ati luat la cunostinta si v-ati dat acordul asupra noilor termeni de utilizare.


spacer
Website detinut de Quartz S.R.L., CIF: RO3336545, Reg.Com: J03/2842/1992