Powered by Smartsupp

homeintelligence.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Returnare produse

Returul produselor

Conform legii comertului electronic OG nr.130/2000, art.7 alin.1, si OUG nr. 34/2014, consumatorul (cumparatorul) - persoana fizica, are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare de la efectuarea comenzii pe site.

Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului (cumparatorului) sunt cheltuielile directe de expediere si returnare a produselor.
In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:
- contravaloarea transportului (expediere initiala si returul) va fi suportata de cumparator (client), iar returul se va face in aceeasi modalitate (firma de curierat rapid);
- produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care s-au livrat, adica noi si in cutie, fara urme de folosire. In acest sens, se pot percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, cu ambalajul deteriorat, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala. Aceste taxe pot avea o valoare intre 0 si 25% din pretul initial de vanzare, valoare stabilita dupa verificarea produsului.

Rambursarea sumelor se va face prin tansfer bancar (in contul clientului), imediat ce toate conditiile de mai sus au fost indeplinite in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Daca s-au achizitionat mai multe produse de acelasi fel (sau tip), este acceptata returnarea produselor cu mentiunea ca doar o singura bucata poate fi desigilata, restul trebuiesc returnate cu ambalajul intact. 

Nu se pot returna produsele aduse la comanda sau produsele care au avut parte de negocieri suplimentare de pret (fata de preturile afisate pe site), sau produse care au beneficiat de un discount suplimentar fata de cel afisat pe site.


Pentru alte detalii privind livrarea si returnarea produselor va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.

Website detinut de Quartz S.R.L., CIF: RO3336545, Reg.Com: J03/2842/1992